Ekstrand logga

Priser och praktisk information

Forskning visar att framgångsfaktorn för ett gott resultat av terapin är kvaliteten på relationen mellan klient och terapeut. Erfarenheten visar också att det är viktigt för klienten att känna sig förstådd och respekterad samt uppleva stöttning och uppmuntran. Klienten är den som är experten på sitt eget liv.

I ett första kostnadsfritt förutsättningslöst möte har du möjlighet att berätta om syftet med terapin och var du befinner dig i livet och sedan höra min syn på hur vi skulle kunna jobba vidare.

Det är idag vi lägger grunderna för det som komma skall.  Vad är viktigt för Dig i livet? Vad är inte förhandlingsbart i en relation för dig? Hur ser ett hälsosamt liv ut och vad är lycka? Finns det en koppling mellan den du är, det du tror på och det du gör eller finns det glapp så stora att det skaver när du går?

Jag har mottagning både i Malmö och i Lund och erbjuder även samtalsterapi digitalt, via telefon och utomhus; ”walk and talk”. ”Walk and talk ” passar för dig som tycker det är lättare och kanske mer avslappnat att samtala i rörelse, ute i naturen. Har du hund så får den gärna följa med.

En lugn gran

Första samtalet (introduktions-samtal) är alltid kostnadsfritt

Individualterapi (mottagning, digitalt eller ”walk and talk”) : 1050 kr/ timme 

Fem timmar : 4900 kr

Tio timmar: 9500 kr

Parterapi (mottagning eller digitalt): 1500 kr/timme

Fem timmar: 7200 kr

 

Telefonkonsultation: 450 kr/ 30 min

Jag har mottagning dagtid, kvällstid och helg.

Avbokning minst 24 timmar innan för att undvika debitering.

För studerande och pensionärer gäller annat pris, kontakta mig gärna för mer information om det.